Beau van Erven Dorens in talkshow RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens in talkshow RTL

Beau maakt pijnlijke uitglijer in talkshow: ‘Het spijt me zo’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond was Frans Bauer te gast in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Hij was daar om samen met zijn echtgenote (en voormalig The Masked Singer-kandidate) Mariska te praten over hun nieuwe reisprogramma De Bauers: Bestemming Onbekend. Maar natuurlijk moest het aan de talkshowtafel ook nog even gaan over het laatste coronanieuws. Dat ontaardde echter in een pijnlijk moment voor alle betrokkenen.

‘Wat een flater’

In de talkshow vroeg Beau van Erven Dorens namelijk of de vader van Frans Bauer al gevaccineerd was tegen het coronavirus. Hierop antwoordde de volkszanger: “Mijn vader is overleden.” De gastheer zag direct in dat hij een grote vergissing had gemaakt en ging diep door het stof: “Wat een stomme vraag. Wat een flater”, stamelde de presentator van de dagelijkse talkshow. En ook op Twitter bleef het bijzonder ongemakkelijke televisiemoment natuurlijk niet onopgemerkt.

Angel

De altijd sympathieke Frans Bauer haalde gelukkig echter al snel de angel uit de situatie. “Dat kan gebeuren, dat maakt toch niet uit”, reageerde de volkszanger gelaten. Maar Beau van Erven Dorens voelde zich duidelijk nog erg schuldig over de situatie: “Het spijt me zo. Het is gebeurd, ik kan het nu niet terugdraaien. Het spijt me.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder