Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens

Beau maakt docu over moeders die spijt hebben van hun kind

|
|

Laatste update:

Beau van Erven Dorens durfde in zijn eerdere programma’s al gevoelige onderwerpen aan de kaak te stellen en hij weet nog niet van ophouden. Via Instagram zoekt hij nu moeders die spijt hebben van het krijgen van een kind en daarover willen praten. Het is voor een aankomende documentaire.

Spijt van een kind nemen

Het moederschap is iets moois. Maar niet voor iedere moeder. Volgens de Israelische sociologe Orna Donath hebben behoorlijk veel vrouwen spijt van het krijgen van een kind. Hierover wordt niet gesproken.” Het is een deel van Beau’s instapost waarin hij een oproep doet naar moeders die dit ervaren bij hun kroost.

Boos op Beau

Dat de mama’s dit een gevoelig onderwerp vinden, snapt de presentator heel goed (en de reacties onder de post vliegen dan ook alle kanten op). Des te meer reden om er een documentaire over te maken, vindt Beau. De docu heeft nog geen naam en het is ook nog niet bekend waar of wanneer hij verschijnt.

Documentaire over armoede

De RTL-man maakte eerder onder meer het interviewprogramma Lago di Beau voor Videoland. Taboes doorbrak hij al met Five Days Inside, dat zelfs een Televizier-Ring won. Vorige maand bevestigde RTL ook dat de presentator werkt aan een documentaire over armoede in Nederland. Drukke tijden dus voor Beau!

Lees verder