Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens

Beau blundert met onbedoeld pijnlijke uitspraak

|
|

Laatste update:

Gisteren zaten drie mensen die kampten met eenzaamheid aan tafel bij Beau. De presentator wilde het gesprek met alle goede bedoelingen van de wereld mooi afsluiten met een advies... dat volledig de plank missloeg!

Na afloop van de gesprekken kondigde Beau Danny de Munk en Silver Metz aan, die samen een lied gingen zingen. "Het gaat over eenzaamheid dus het lied is ook speciaal aan jullie drie gericht, maar ook aan anderen die thuiszitten en dat gevoel herkennen", begon Beau. "En voor al die andere Nederlanders zou ik zeggen: zeg elkaar gedag en omhels elkaar." Say what?

'Zeker in deze tijd'

Het goedbedoelde advies werd een beetje pijnlijker toen hij er nog aan toevoegde: "zeker in deze tijd, dat hebben we nu nodig". Elkaar knuffelen in deze corona-tijd is natuurlijk iets dat we juist niet moeten doen. Beau - die altijd helemaal opgaat in zijn items - zal het ongetwijfeld niet zo bedoeld hebben, maar hij ging een tijdje eerder ook al in de fout. Toen pakte hij de hand van Heleen van Royen vast. Daarna nam hij uit pure frustratie een slok desinfectiemiddel.

Verbaasde kijkers

Beau's slip of the tongue ging in de studio onopgemerkt voorbij, maar bij kijkers thuis absoluut niet. Die tikten er lustig op los op twitter... 

Beau is elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder