Richard Madden Bodyguard

Veronica Superguide logo
Richard Madden Bodyguard

BBC met makers van Bodyguard in gesprek over tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Richard Madden mag het dan vrijwel zeker weten, maar blijkbaar is een tweede seizoen van Bodyguard helemaal nog niet in kannen en kruiken! De maker heeft namelijk laten weten (nog slechts) in gesprek te zijn met de BBC.

Bodyguard seizoen 2 nog niet bevestigd?

Eerder schreven we al dat een tweede seizoen van Bodyguard op zijn vroegst pas eind 2020 te zien zou zijn. Vandaag vullen we dat nieuws graag aan. The Hollywood Reporter heeft namelijk laten weten dat Jed Mercurio, de maker van de serie, nu eigenlijk pas met de BBC in gesprek is over een mogelijk tweede seizoen van de show. Hij bevestigt daarmee natuurlijk ook meteen dat de BBC officieel nog helemaal geen groen licht gegeven heeft voor seizoen 2 van Bodyguard!

Bodyguard was de best bekeken serie van 2018

Dat we een seizoen 2 van Bodyguard mogen verwachten, lijkt ondanks het uitblijven van een officiële bevestiging echter toch wel een zekerheidje. Het eerste seizoen van Bodyguard werd uitgezonden op BBC One. De laatste aflevering werd door maar liefst elf(!) miljoen mensen bekeken. Het was daarmee een van de best bekeken series van 2018. Sterker nog: Bodyguard is een van de best bekeken BBC-series van de afgelopen tien jaar! Daarnaast ontving Madden voor zijn rol een Golden Globe voor beste acteur. De Game of Thrones-acteur kruipt voor Bodyguard in de huid van oorlogsveteraan David Budd. Hij wordt aangesteld als de persoonlijke beveiliger van de minister van Binnenlandse Zaken, Julia Montague (Keeley Hawes), tegen wie een complot is opgezet. Benieuwd geworden? Het eerste seizoen van Bodyguard is in Nederland te zien op Netflix.

Lees verder