Batmobile in Rotterdam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Batmobile in Rotterdam

Batmobile duikt op in Nederland en scheurt over de A16

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Weggebruikers op de A16 bij Breda zullen woensdagmiddag wel twee keer hebben gekeken. Een echte Batmobile sjeesde daar richting het zuiden.

Zullen we ff langs de McDrive?

Er gingen geruchten rond dat de dikke bak van een Arabische prins is, maar hij is in het bezit van een groep autofanaten die bekend staan als Team Galag. Ze zijn nu bezig met een kleine tour door Europa die begon in Kopenhagen, en na Hamburg was Nederland aan de beurt. YouTuber Seb Delanney is onder andere een van de eigenaren en plaatste een video van het begin van hun reis op zijn kanaal. Wij willen ook wel even door de McDrive hoor!

Lamborghini

Voor de autokenners: dit beest is opgebouwd uit een Lamborghini Gallardo met een V10 motor met meer dan 500 pk. Het ontwerp is gebaseerd op de Batmobile uit de videogame Batman: Arkham Knight. Hij mag ook gewoon de weg op, want de spiegels zijn vervangen door kleine beeldschermen in de auto. 

Volgende bestemming

De rest van de trip kan je volgen op het Instagramaccount van Team Galag. Zou Robert Pattinson hem even mogen lenen als voorbereiding op zijn rol als Batman?

Lees verder