Batman wil bij de Avengers in briljante late night-sketch

Veronica Superguide logo
Batman wil bij de Avengers in briljante late night-sketch

Batman wil bij de Avengers in briljante late night-sketch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Batman is het duistere DC-universum zat en wil de overstap maken naar Marvel. Maar daar wordt hij niet bepaald met open armen ontvangen…

Avengers

Gisteren is de San Diego Comic Con van start gegaan, een van de grootste strip- en entertainmentbeurzen van Amerika. Om dat te vieren, draaide talkshowhost Conan O’Brien een geweldige sketch in elkaar met een lekker hoog nerdgehalte. Hierin wil Batman de overstap maken naar het Marvel-universum. Geen wonder, de superhelden hebben meer lol en het weer is ook nog eens stukken beter dan in het altijd druilerige DCU. Maar The Avengers zitten niet bepaald te wachten op de Caped Crusader. En dat laten ze hem weten ook!

Gefrustreerd

De sketch is een feest van herkenning voor fans van zowel de DC- als de Marvel-films. De clichés en vooroordelen over beide filmwerelden worden door Conan op vrolijke wijze op de hak genomen. Daarbij speelt de talkshowhost ook nog eens de rol van de gefrustreerde Batman. Als kers op de taart wordt de rol van Black Panther gespeeld door Keegan-Michael Key, bekend van het Comedy Central-duo Key & Peele!

Lees verder