Barry Hay

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Barry Hay
Interview

Barry Hay: ‘Ik zie overal tegenop’

|
|

Laatste update:

Barry Hay zit al ruim een halve eeuw in het vak. Na al die jaren is de rockster er nog lang niet klaar mee! Zo staat hij in het najaar samen met Danny Vera en gitarist JB Meijers in het Ziggo Dome. Maar ook de drukke rocker heeft soms helemaal nergens zin in.

‘Reutemeteuten’

In een interview met Veronica Superguide vertelt Barry Hay over de dingen die roem met zich meebrengen en over hoe hij geen zin heeft om dingen te doen, alleen als het écht moet. “Ik heb zelden ergens zin in, ik moet altijd wakker gemaakt worden. Als ik eenmaal bezig ben, ben ik meestal niet meer te stoppen. Maar als ik iets moet doen, zie ik er tegenop. Ik ga liever een beetje reutemeteuten.”

Te lamlendig

De frontman van Golden Earring krijgt regelmatig ook verzoeken om boodschappen in te spreken voor jarige en zieke mensen of mensen die gaan trouwen. “Ik heb daar helemaal geen zin in. Dan schuif ik dat voor me uit totdat diegene allang jarig is geweest. Ik ben te lamlendig om dat soort dingen meteen te doen.

Het hele interview met Barry Hay lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die nu in de winkels ligt!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder