Barbie spreekt voor het eerst over ziekenhuisopname

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Barbie spreekt voor het eerst over ziekenhuisopname

Barbie spreekt voor het eerst over ziekenhuisopname

|
|

Laatste update:

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, liet vanavond voor het eerst van zich horen sinds haar opname in het ziekenhuis.

'Beter'

"Naar omstandigheden gaat het wel redelijk wat beter met mij. Ik laat iedereen maar even weten dat ik nu de juiste hulp heb. Ik word goed verzorgd'', laat de realityster weten in een telefoongesprek met Shownieuws.

Ziekenhuis

Op vrijdag 12 januari raakte Barbie thuis bewusteloos. Ze werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Momenteel verblijft de realityster in een gespecialiseerde kliniek. "Het plan nu is dat ik heel erg tot rust ga komen'', zegt de Haagse blondine. "Dat kom ik nu ook wel. En het verdere plan is dat ik gewoon weer de oude word."

Te veel

Ze ging in het telefoongesprek niet in op het vermeende drugsgebruik. Wel liet ze weten: "In acht jaar tijd heb ik gewoon heel veel meegemaakt. Qua aandacht, media en noem maar op. Het is me gewoon allemaal even te veel geworden en het was in een keer helemaal klaar. Het was gewoon op. Ik kon niet meer. Het is niet leuk hoe het is afgelopen natuurlijk."

Lees verder