Barbara Sloesen stopt bij GTST

Veronica Superguide logo
Barbara Sloesen stopt bij GTST

Barbara Sloesen stopt bij GTST

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het wordt een emotionele aflevering vanavond voor de fans van Barbara Sloesen. De actrice verlaat na tweeënhalf jaar Goede Tijden Slechte Tijden. We zien haar voor het laatst in haar rol van Anna Brandt, dit meldt het AD. Al blijft het natuurlijk wel een soap, dus weet je het nooit…

Verder ontwikkelen

De 28-jarige soapactrice zegt tegen het AD dat ze verder moet: “Ik ben ooit naar de toneelschool gegaan om zo veel mogelijk te spelen. Die kans heb ik gekregen bij ‘Goede Tijden’. Maar ik wil als actrice meer kanten van mijzelf laten zien. En dat kan alleen maar door meer rollen te spelen.’’ Kijk hieronder naar een fancompilatie van Barbara Sloesen in GTST door de jaren heen.

Het einde...

Om haar zwangerschap geheim te houden, besluit Anna te emigreren naar Dubai. Ze heeft afscheidsbrieven geschreven voor haar dierbaren. Op het laatste moment komt Job achter Anna’s plannen en probeert haar tegen te houden. Anna verbreekt op brute wijze haar relatie met hem en vertrekt naar het vliegveld.

Nieuw project

Barbara heeft al meteen een nieuwe klus te pakken. Ze zit nu midden in de opnames voor de televisieserie Soof (RTL). Ze speelt daar naast onder anderen Lies Visschedijk en Fedja van Huêt.

Lees verder