• Bankplakkers

Bankplakkers #68: The Staircase, Gaslit en The Pentaverate

Bankplakkers, The Pentaverate, Gaslit, The Staircase

Het vaste Bankplakkers-trio is terug! En belangrijker: De Geluidskluis! In de nieuwe podcastaflevering worden The Staircase, Gaslit en The Pentaverate besproken.

 

Wat is een Pentaverate?

Peter is terug en heeft een hoop grappige vakantieverhalen om te delen. Hij babbelt sowieso door met een Magische Minuut over de HBO MAX-serie Wellington Paranormal en de extreem flauwe Netflix-serie The Pentaverate. Oh ennuh, De Geluidskluis is ook terug en moeilijker dan ooit!

Julia Roberts is terug met Gaslit!

Charlene keek op Viaplay ondertussen de spannende politieke thriller Gaslit met Julia Roberts in de hoofdrol. De serie behandelt het Watergate-schandaal dat in jaren 70 de Amerikaanse president Richard Nixon de kop kostte. Weet deze versie iets nieuws te brengen naar het beruchte verhaal?

Gijsbert praat over een Staircase

Gijsbert brengt nog meer spanning naar Bankplakkers met HBO MAX-serie The Staircase. Toni Collette en Colin Firth spelen de hoofdrollen in deze thriller, gebaseerd op een waargebeurde moordzaak. Kathleen Peterson werd in 2001 door haar man Michael dood gemeld nadat ze van de trap was gevallen. Of heeft de man stiekem zijn vrouw vermoord? Gijsbert vertelt of je dat wil uitzoeken via deze serie.

 

Naast De Geluidskluis bespreken we in de Bankzaak onze favoriete Julia Roberts-films, komt er weer een Superguide Superstreaming Tip langs en bespreken we de eerste trailer van Avatar: The Way of Water!

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.