• Bankplakkers

Bankplakkers #74: Spiderhead, Cha Cha Real Smooth en The Summer I Turned Pretty

Bankplakkers Spiderhead, Cha Cha Real Smooth, The Summer I Turned Pretty

Het is romantisch coming of age dramathemaweek bij de Bankplakkers! Peter, Gijsbert en gast-podcaster Ruben bespreken Spiderhead, Cha Cha Real Smooth en The Summer I Turned Pretty.

Romanticus Ruben

Ruben werd verliefd op The Summer I Turned Pretty, de Prime Video-serie die op het boek van Jenny Han gebaseerd is. “Als dit op Netflix had gestaan, was het een wereldhit geweest”, zijn de niet mis te verstane woorden van Ruben. En juist Netflix zal zich nog wel eens achter de oren krabben, want zij hadden vanwege To All the Boys I've Loved Before natuurlijk al contact met schrijfster Han.

Gijsbert geniet van Dakota Johnson

Ook Gijsbert was op de romantische toer met Cha Cha Real Smooth (Apple TV+). Gemaakt, geschreven en geproduceerd door Cooper Raiff. Maar de meeste ogen zullen in deze typische Sundancefilm op Dakota Johnson gericht zijn. De 32-jarige actrice tilt de verliefde blik naar een hoger plan. En ook Cooper Raiff heeft zich duidelijk in zijn rol vastgebeten.

Peter praat poep

Peter beantwoordde bij het kijken naar Spiderhead een aantal belangrijke levensvragen. Wat is liefde? Ziet Chris Hemsworth er met bril nóg beter uit? Wie smeert er poep tegen de muur? Check deze nieuwste Netflixfilm voor de antwoorden!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.