• Bankplakkers

Bankplakkers #73: Peaky Blinders, Ms. Marvel en Hustle

Bankplakkers Hustle, Peaky Blinders, Ms. Marvel

Het is een emotionele Bankplakkers-aflevering, met het laatste seizoen van Peaky Blinders. En nog schokkender, er staat weer een goede Adam Sandler-film op Netflix! Gijsbert, Peter en Charlene praten je bij.

The Peaky f****ng Blinders!

Een van de grootste misdaadseries ter wereld zwaait uit met het zesde seizoen op Netflix. De Shelby-familie heeft het nog nooit zo zwaar gehad en zet alles in om door te breken in de opiumhandel in Amerika. Doet Peter zijn Peaky Blinders-petje af voor de serie?

Nieuwe Marvel-serie met Ms. Marvel

Gijsbert doet zijn (vergrote) handen op elkaar voor Ms. Marvel. Kamala Khan is de nieuwste jonge heldin die een Marvel-serie op Disney+ krijgt. Met een magische armband kan ze grote handen en andere constructies tevoorschijn toveren.

Charlene respecteert de Hustle

Charlene sluit af met de nieuwe Adam Sandler-film op Netflix. Dit keer geen flauwe komedie maar een basketbal sportdrama. Adam speelt een inspirerende coach alleen Charlene vindt de sport geen bal aan. Raakte Hustle haar toch?

Verder de schokkende conclusie van de Geluidskluis! Wie scoort er de laatste punt en mag de verliezer(s) een kwaadaardige kijktip geven?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.