Bankplakkers Curb Your Enthusiasm, Vox Machina, Neymar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers Curb Your Enthusiasm, Vox Machina, Neymar
Bankplakkers

Bankplakkers #54: Neymar, Curb Your Enthusiasm en The Legend of Vox Machina

|
|

Laatste update:

Charlene is terug voor nog een rondje Bankplakkers! Deze keer bespreekt het trio de documentaire Neymar, de comedy Curb Your Enthusiasm en wordt het beregezellig met The Legend of Vox Machina.

Allereerst rollen de bankplakkers de rode loper uit voor HBO Max, want de streamingdienst heeft eindelijk een Nederlandse lanceerdatum!

Gijsbert over Neymar

Gijsbert zet echter op Netflix en wel vanwege Neymar: The Perfect Chaos. Weet de Brazilliaanse topsporter een boeiende docu af te leveren of is het geen bal aan?

Charlene is superenthousiast

Charlene lachte zich ondertussen een ongeluk door comedy klassieker Curb Your Enthusiasm. De serie met Larry David loopt al ontzettend lang maar het nieuwe seizoen is opnieuw een topper. Charlene legt uit wat de gouden formule is.

Peter gooit met dobbelstenen

Ook Peter lachte, maar dan vanwege het gescheld en extreme geweld in The Legend of Vox Machina. De komische fantasyserie van Amazon Prime Video is gebaseerd op Dungeons & Dragons. Toevallig speelt Peter dat bordspel ook en hij laat een hoop rare dobbelstenen zien aan de Bankplakkers…

Verder gaat de Geluidskluis open en heeft Gijsbert weer een leuke Superguide Superstreaming Tip. Op de Bankzaak werd superveel gereageerd want welke film heb je nou vaker dan 5 keer gezien?

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers.

Lees verder