Bankplakkers #62: Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en de nieuwe Ice Age

Bankplakkers: Moon Knight, Jaar van Fortuyn
© Veronica Superguide

In Bankplakkers behandelen onze drie film- en seriejournalisten de meest recente releases op de streamingdiensten. Deze week keken ze Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild.

 

Peter had geluk deze week; hij mocht van Disney+ een aantal afleveringen van Moon Knight vooruitkijken! Dit nieuwe Marvel-personage wordt gespeeld door Oscar Isaac. Hij komt er langzaam achter dat hij dissociatieve identiteitsstoornis heeft. En ja, dat is erg, maar probeer het eens drie keer achter elkaar uit te spreken. Veel erger!

Gijsbert haat buideldieren

Gijsbert was bij dezelfde streamingdienst te vinden. Adventures of Buck Wild is alweer het zesde deel in de Ice Age-franchise. Voor Manny, Sid en Diego kun je Gijsbert altijd warm krijgen, maar helaas. Adventures of Buck Wild draait vooral om, ehm, Buck Wild. En om buidelratbroertjes Crash en Eddie, maar volgens Gijsbert zijn buideldieren in de basis vervelend.

Charlene over Fortuyn

Dan had Charlene het beter voor elkaar. Zij keek via NPO Plus naar Het jaar van Fortuyn. Ramsey Nasr zet een overtuigende Ad Melkert neer. Bij de Pim Fortuyn van Jeroen Spitzenberger heeft ze wat vraagtekens. Het weerhield haar er niet van om de nieuwe dramaserie direct volledig weg te trekken!

 

Verder de Geluidskluis en een Bankzaak over CODA, de eerste streamingfilm die de Oscar voor beste film won.

 

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.

 

Bekijk ook het overzicht van alle Bankplakkers-afleveringen.

Lees verder