• Bankplakkers

Bankplakkers #70: F*ck de Liefde 2, Rescue Rangers en Night Sky

Bankplakkers Veronica Superguide

De Bankplakkers gaan naar Ibiza want F*ck de Liefde 2 staat op Netflix! Of willen ze nog liever naar een andere planeet zoals in Night Sky? Hollywood schijnt ook wel leuk te zijn, als we kijken naar Chip ’n Dale: Rescue Rangers.

Peter kijkt naar eekhoorns

Gijsbert, Charlene en Peter zijn weer van de partij om je over de nieuwste streamingreleases bij te praten. Peter doet lekker nostalgisch met de Disney+ film Chip ’n Dale: Rescue Rangers. Deze rebootfilm ziet de twee eekhoorns een kidnap complot van andere tekenfilmfiguren in Hollywood oplossen. Lekkere metahumor of strontvervelend?

Charlene wordt verliefd op Ibiza?

Charlene pakte ondertussen de afstandsbediening naar Ibiza, want F*ck de Liefde 2 is een grote hit op Netflix. Is de romcom die titel waard of zegt Charlene toch “Fuck F*ck de Liefde 2!”.

Gijsbert schijnt licht op Night Sky

Gijsbert hield het deze week bij een rustige serie, Night Sky. De Amazon Prime-serie met Sissy Spacek en JK Simmons in de hoofdrollen, gaat over een gepensioneerd koppel met een groot geheim: ze zijn seriemoordenaars! Nee oké geintje, ze hebben een deur in hun tuinhuis die naar een andere planeet leidt. Dat was vast je tweede gok. Alleen het geheim komt langzaam naar buiten. Levert dit een hartverwarmende scifi-serie op of een ijzingwekkende thriller?

Verder keer de Geluidskluis weer terug en staan we stil bij de komende release van Obi-Wan Kenobi, door jullie favoriete Star Wars-personages te bespreken!

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.