Bankplakkers Dirty Lines, Single Drunk Female, Tokyo Vice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers Dirty Lines, Single Drunk Female, Tokyo Vice
Bankplakkers

Bankplakkers #64: Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De Bankplakkers verkennen de smerige kant van de streamingdiensten deze week! De sekslijnen gaan open in Dirty Lines, Tokyo Vice verkent de Japanse georganiseerde misdaad en Single Drunk Female verkent of je een comedy kan maken over alcoholisme!

 

Het zonnetje schijnt weer en dus moeten de streamingdiensten extra hard werken om jou voor het scherm te houden. Dat betekent dat heavy hitters langskomen zoals Stranger Things, waar de Bankplakkers een update over hebben.

Charlene over Dirty Lines

Charlene mocht ondertussen Dirty Lines bingen op Netflix, een Nederlandse comedy over de opkomst van sekslijnen in de jaren 80 en 90. Kreunde ze van plezier of hing ze gauw op?

Peter gaat naar Tokyo

Peter verkende een ander instituut voor viespeuken: Tokyo! Het nachtleven van de Japanse hoofdstad is wereldberoemd én berucht, want de Yakuza runnen er de boel. In de HBO Max-serie Tokyo Vice probeert journalist Jake Adelstein binnen te dringen in het gevaarlijke wereldje.

Single Drunk Female zoekt Gijsbert

Gijsbert ontmoette een Single Drunk Female op Disney+. De 28-jarige Samantha Fink is volledig geruïneerd door haar alcoholisme. Ze keert terug naar haar moeder en probeert een leven op te bouwen zonder haar verslaving. Klinkt niet hilarisch… of is het dat toch wel?

 

Verder gaat de Geluidskluis weer open, bespreken we andere nieuwe releases waaronder de Superguide Superstreamingtip, en zoeken we met onze luisteraars naar de beste Aziatische film ooit!

 

 

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.

 

Bekijk ook het overzicht van alle Bankplakkers-afleveringen.

Meer misdadig goede content

Lees verder