Bankplakkers #61

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers #61
Bankplakkers

Bankplakkers #61: Deep Water, Minx en Bad Vegan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Bankplakkers deze week behandelt erotische thrillers, erotische blaadjes en… uhm, slechte vegans. Luister gauw naar wat Gijsbert, Charlene en Peter deze week te vertellen hebben!

In Bankplakkers behandelen onze drie filmjournalisten de laatste releases op de streamingdiensten. Ook kijken ze naar het nieuws, zoals het experiment van Netflix, om accountgebruikers op verschillende adressen extra te laten betalen. Wat vindt het trio daarvan?

Magische veganist

Gijsbert heeft weer een bizarre true crime docu gevonden op Netfilx. In Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives zit een hoog aangeschreven New Yorks restaurant en een veganist met magische krachten. Nee dat hebben ze niet allemaal… en deze schijnbaar ook niet.

Ana de Armas is uitgeblust?!

Peter keek ook naar iets magisch, namelijk de fascinerend slechte erotische thriller Deep Water. Amazon Prime Video brengt exen Ana de Armas en Ben Affleck nog één keer samen als een uitgeblust gezinnetje. Er zit volgens Peter een hoop seks in maar echt sexy of spannend wil het niet worden.

Minx: een serie over vieze blaadjes

We blijven bij de erotiek met Charlene’s HBO Max-keuze Minx. De comedyserie staat nu helemaal op de dienst en gaat over de oprichting van het eerste erotische magazine voor vrouwen in de jaren 70.

Verder gaat de Geluidskluis weer open, heeft Gijsbert in z’n Superguide Superstreamingtip nog een tip waar je rode oortjes van krijgt en vroegen we in de Bankzaak aan jullie welke acteur jullie het opwindendst vinden. Ja je merkt het al: de lente hangt in de lucht!

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees verder