• Harry Potter
  • Bankplakkers

Bankplakkers #63: De Harry Potter quiz, The Bubble en Julia

Bankplakkers, Julia, The Bubble, Harry Potter

Het is weer een ontzettend drukke releaseweek geweest in streamingland. Gelukkig brengen de Bankplakkers orde in de chaos. Gijsbert en Charlene zoomen dieper in op The Bubble van Netflix en op Julia van HBO Max. Peter mag aftrappen, want hij heeft als Potterhead nieuwe Harry Potter-content gevonden!

Harry Peter

Omdat we het niet met Peter aan de toverstok willen krijgen, trapt hij af met Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses op HBO Max. Een quiz over onze favoriete tovenaarsleerling gepresenteerd door Helen Mirren! Weet jij alle antwoorden? Het Tournament ging bij Peter naadloos over in Fantastic Beasts: A Natural History, gepresenteerd door Stephen Fry. Vond Peter deze documentaire net zo magisch?

Gijsbert barst een bubbel

De sorteerhoed had Gijsbert The Bubble van Netflix toebedeeld. Deze comedy heeft een fantastische trailer, maar de daadwerkelijke film wordt door critici wereldwijd gefileerd. Ook Gijsbert wilde twee uur van zijn leven terug.

Charlene kookt met sterren

Charlene keek afgelopen week tenslotte naar Julia op HBO Max, een biografische comedyserie over Julia Child. Deze onverschrokken kok en kookboekenschrijfster kreeg in de jaren zestig de eerste Amerikaanse kookshow, maar moest daar flink voor de handen uit de mouwen steken.

 

Verder keert de Magische Minuut terug, gaat de Geluidskluis open en staan we in de Bankzaak stil bij het vertrek van Bruce Willis uit de acteerwereld.

 

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.

 

Bekijk ook het overzicht van alle Bankplakkers-afleveringen.

Meer magie