• Bankplakkers

Bankplakkers #77: De grote jaren 80 special! Deel 2

Bankplakkers jaren 80 films

De Bankplakkers starten hun zomerstop met een keiharde knal want welke jaren 80 film is nou de aller- allerbeste? In de vorige aflevering vielen er al wat iconische lievelingen af en deze keer zijn Gijsbert, Peter en Ruben weer net zo meedogenloos.

Het gaat nu echt gebeuren: de beste jaren 80 film wordt uitgekozen! Maar eerst dunnen de Bankplakkers het rechterrijtje verder uit.

E.T. versus RoboCop

Krijgt E.T. zijn vieze lange vingers om de nek van RoboCop of wordt hij in de boeien geslagen door de superagent? En gaat Indiana Jones met Raiders of the Lost Ark er eindelijk eens vandoor met de prijs of is Blade Runner hem te snel af? Harrison Ford-fans winnen sowieso!

De beste jaren 80 film ooit?

En dan komt nog het ergste: de films worden tegen de winnaars van Deel 1 gezet voor de absolute eindstrijd. Welke jaren 80 film kunnen de Bankplakkers keer op keer opnieuw kijken tot ze ver in de tachtig zijn?

Je hoort het in de zinderende ontknoping! De Bankplakkers houden na deze week een Zomerstop en zijn later in de zomer weer terug om je bij te praten over alles streaming.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.