Bankplakkers, Bling Empire, The Lincoln Lawyer, The Time Traveler's Wife

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers, Bling Empire, The Lincoln Lawyer, The Time Traveler's Wife
Bankplakkers

Bankplakkers #69: Bling Empire, The Lincoln Lawyer en The Time Traveler’s Wife

|
|

Laatste update:

Paniek bij de Bankplakkers, want Peter komt erachter dat hij de enige is die geld betáált om mee te mogen doen aan de podcast! De series Bling Empire, The Lincoln Lawyer en The Time Traveler’s Wife worden besproken.

Charlene heeft Bling

Geld speelt een belangrijke rol in deze aflevering: Charlene heeft het tweede seizoen van Bling Empire op Netflix gekeken. Hierin wordt een groep superrijke Aziatische feestvierders gevolgd, die helemaal losgaat op glitter en glamour. Charlene heeft de realityserie in een paar dagen… geblinged. Sorry not sorry. Over realityseries gesproken, Charlene wil een fanclub voor de Real Housewives oprichten. Je hoort het alleen bij de Bankplakkers!  

Peter kijkt naar behang

Peter was op zijn beurt zéér te spreken over The Lincoln Lawyer van Netflix. Perfecte wallpaper tv noemt hij het. Sterker nog, hij vergelijkt de advocatenserie met klassieke toppers als House, Castle en The Mentalist.

Gijsbert reist door de tijd

Peter was op zijn beurt zéér te spreken over… wacht, dit hebben we al eens gelezen. Ah, dit komt vast door Gijsbert die de eerste aflevering van The Time Traveler’s Wife op HBO Max heeft gezien. Deze nieuwe verfilming van Audrey Niffeneggers gelijknamige roman heeft een sterke cast met Rose Leslie en Theo James als Claire en Henry. Vooral die laatste rol heeft letterlijk niets om het lijf. Je hoort het alleen bij de Bankplakkers! Wacht, dit hebben we al eens gelezen. Je hoort het alleen bij de Bankplakkers! Wacht, aaargh.

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.

Lees verder