Bankplakkers Roar, Better Call Saul, The Kardashians

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers Roar, Better Call Saul, The Kardashians
Bankplakkers

Bankplakkers #65: Better Call Saul, Roar, The Kardashians

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De nieuwe Bankplakkers is hilarisch, hij is fabulous, sterker nog, hij is misdadig goed! En dat zeggen we niet alleen omdat Better Call Saul, The Kardashians en Roar erin worden besproken. Luister gauw wat Gijsbert, Peter en Charlene over deze series te zeggen hebben.

 

Netflix rapporteert voor het eerst dalende abonnees! De Bankplakkers laten daar natuurlijk hun licht over schijnen. Komt het nog goed met de streamingdienst der streamingdiensten?

Peter neemt een advocaat

Sowieso kun je Netflix weer aanzwengelen voor het laatste seizoen van Better Call Saul. Peter zag de eerste twee nieuwe afleveringen over de criminele advocaat Saul Goodman en hij steekt een hele orkestbak aan loftrompetten over de Breaking Bad prequelserie.

Charlene bezoekt de Kardashians

Charlene genoot ook met volle teugen van de Amerikaanse koninklijke familie: The Kardashians! In hun nieuwste serie, exclusief op Disney+, gaat het drama uit Keeping up with the Kardashians lekker door. Toch is er wel het een en ander veranderd…

Gijsbert roart van het lachen

Gijsbert ging naar AppleTV+ voor de comedyserie Roar. Met acteerkanonnen zoals Nicole Kidman, Alison Brie en Cynthia Erivo moet dat wel een succes zijn toch? Gijsbert geeft het verlossende woord.

 

Verder: De Geluidskluis, een nieuwe Superguide Superstreamingtip en de Bankzaak: Zou jij een real-life serie over je eigen leven willen?

 

 

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.

 

Bekijk ook het overzicht van alle Bankplakkers-afleveringen.

Meer over de kijktips

Lees verder