Bankplakkers: Gasoline Alley, Anna: Status, 365 Days: This Day

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers: Gasoline Alley, Anna: Status, 365 Days: This Day
Bankplakkers

Bankplakkers #67: Gasoline Alley, Anna: Status, 365 Days: This Day

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Terwijl de liefhebbers ongetwijfeld vuistdiep in de laatste seizoenen van Ozark en Better Call Saul zitten, waren de Bankplakkers druk bezig om zich in de krochten van de streamingdiensten aan slechte (actie-)films en series te laven.

 

De laatste Bruce Willis-film

In de nieuwe podcast-aflevering keek Gijsbert Gasoline Alley op Netflix, de laatste film van Bruce Willis voor zijn pensioen. De 67-jarige acteur heeft geen moeite gedaan er iets van te maken, en kreeg daarin hulp van de rest van de crew.  

Ruben over 365 Days: This Day

Ruben dook, zoals hij zelf zegt “puur voor professionele doeleinden”, op 365 Days: This Day. In theorie een romantische thriller, in de praktijk een Poolse softporno. Het eerste deel van de trilogie was twee jaar geleden een onverwacht hitje op Netflix. En dat kwam niet door het inhoudelijk sterke verhaal kunnen we je vertellen. Ook het tweede deel kent geen sterk script. Weet Ruben toch wat lichtpuntjes te zien?

 

Wat is de status van Anna Nooshin?

Charlene gooide zich in de tussentijd op Anna: Status. Deze documentaire over en van Anna Nooshin is haar persoonlijkste werk tot nu toe. Charlene ging op zoek naar juice, maar kwam van een koude kermis thuis.

Om toch positief af te sluiten, want zo zijn we, keken we ook nog naar The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes. En daar kregen we het wél warm van!

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.

 

Bekijk ook het overzicht van alle Bankplakkers-afleveringen.

Lees verder