• Bankplakkers

Bankplakkers #71: Obi-Wan Kenobi, Stranger Things seizoen 4 en Moonbase 8

Bankplakkers

Een Bankplakkers vol met science-fiction en horror! Gijsbert, Peter en Charlene bespreken onder meer Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi, nieuwe seizoenen van Netflix-hits Love, Death + Robots en Stranger Things en dan gaan we ook nog naar de maan in Moonbase 8.

Love, Death + Gijsbert

Volgens Gijsbert zijn er maar drie dingen zeker in het leven: de liefde, de dood en robots. Dus hij was de geschikte persoon om de gelijknamige animatieserie op Netflix te kijken. Elke aflevering is een kort avontuur met als thema sciencefiction, horror of allebei. Is dat een derde keer nog steeds leuk?

Peter doet vreemde dingen met The Force

Peter probeerde met z’n geest de microfoon te laten zweven, want dat kunnen Eleven en Obi-Wan ook doen. En als twee series in dezelfde week hetzelfde laten zien, dan moet er toch wel een kern van waarheid in zitten? Peter zweeft sowieso zelf van Stranger Things seizoen 4 en de eerste afleveringen van Obi-Wan Kenobi.

Charlene wil naar de maan

Charlene was ondertussen op de maan met Moonbase 8 op Ziggo Movies & Series XL. Dat lukt de drie hoofdrolspelers niet want die zijn de meest waardeloze astronauten die je ooit hebt gezien. Of leren ze toch wat goede lessen tijdens het trainingsprogramma in de woestijn?

Luister nu de nieuwe Bankplakkers via jouw favoriete podcastapp, bijvoorbeeld Spotify of Apple Podcasts.