Bankplakkers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers
Bankplakkers

Bankplakkers #60: Turning Red, Peacemaker en And Just Like That

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zware namen deze week in Bankplakkers want Gijsbert, Peter en Charlene bespreken de nieuwe Pixar-film, de nieuwe DC Comics-serie en het Sex and the City vervolg. Zet je maar schrap voor wat hete meningen!

Peter keert terug maar begon weer te hoesten bij het zien van de eerste Ms. Marvel trailer. De Bankplakkers bespreken in het Nieuws wat de aankomende Marvel Disney+ serie voor het MCU betekent.

Charlene ontmoet oude vriendinnen

Charlene was verder helemaal gecharmeerd van de terugkeer van de Sex and the City-dames. Toch is er flink wat veranderd in And Just Like That... en niet alles staat Charlene aan…

Gijsbert loopt rood aan

Gijsbert keek ondertussen naar de nieuwe Pixar-film Turning Red, nu op Disney+. Hij wordt weer grijs gedraaid door z’n kids en de enorme rode panda is dan ook superschattig. Maar er lopen meer mensen rood aan in deze Bankplakkers door Turning Red. Bereid je voor op een pittige discussie!

Peter maakt vrede

Tot slot sticht Peter de vrede met Peacemaker. De vervolgserie van The Suicide Squad ziet John Cena terugkeren als de antiheld met de domme helm. Peacemaker wil vrede ten koste van alles, maar levert dat ook een leuke serie op?

De Geluidskluis heeft corona ook overleefd, Gijsbert heeft een spannende Superguide Superstreamingtip klaarstaan en hoe ziet de gemiddelde dag van een Bankplakker eruit? Kijken ze écht de hele dag films en series? Peter, Gijsbert en Charlene durven het te onthullen!

Lees verder