Bankplakkers The Tinder Swindler

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers The Tinder Swindler
Bankplakkers

Bankplakkers #55: The Tinder Swindler, Pam & Tommy en Murderville

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tinder zwendelaars, moordmysteries en de Pamela Anderson sex tape; het is opnieuw geen gewone Bankplakkers aflevering. Precies zoals we willen! Gijsbert, Peter en Charlene vertellen je wat je deze week (niet) moet kijken.

Natuurlijk staan de Bankplakkers ook stil bij de Oscar-nominaties die net bekend zijn gemaakt. Sommigen kan je nu gelijk streamen!

The Tinder Swindler

En swipet Gijsbert The Tinder Swindler naar links of naar rechts? De true crime documentaire staat op Nummer 1 bij Netflix en gaat over een zwendelaar die via de datingapp vrouwen enorm in de schulden steekt. Sowieso een leuke Valentijnsdagkijktip…

Pamela Anderson sex tape

Charlene werd nostalgisch door de Pam & Tommy Disney+ serie. Dit ninetieskoppel had de dubieuze eer om de eerste celebrity sex tape op het internet te hebben. Het verhaal daar naartoe is zo gestoord, dat ze er een hele serie over maakten.

Improvisatie in Murderville

Peter ging ondertussen moordmysteries oplossen in Netflix’ Murderville. Will Arnett nodigt iedere aflevering een beroemdheid uit om als zijn assistent komische moorden op te lossen. De celebs krijgen alleen geen script en moeten zich door de aflevering heen improviseren. Is dat hysterisch grappig of strontvervelend?

De Geluidskluis is weer terug en ook heeft Gijsbert een Superstreamingtip in de aanslag. Tot slot bespreekt het trio in de Bankzaak welke film- of seriedood ze nog steeds moeten verwerken.

Lees verder