Bankplakkers: The House, After Life, The Tragedy of Macbeth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers: The House, After Life, The Tragedy of Macbeth
Bankplakkers

Bankplakkers #52: After Life S3, The House en The Tragedy of Macbeth

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ruben Praster is weer ingevlogen om het Bankplakkers trio aan te vullen deze week! Hij bespreekt Ricky Gervais’ comedy drama After Life terwijl Peter en Gijsbert weinig te lachen hadden bij The House en The Tragedy of Macbeth.

De Bankplakkers staan eerst stil bij de grote releases die verschenen tijdens hun Kerstmis winterslaap. Spoilers: het waren er een hoop! Dus vaste luisteraars krijgen veel huiswerk voor het weekend mee.

Ricky Gervais slaagt weer?

Maar de grote nieuwe releases ontbreken ook niet: zo eindigt Ricky Gervais zijn Netflix comedyserie After Life met het derde seizoen. Ruben vertelt of dat goed nieuws is of dat hij nog wel een vierde seizoen lustte.

Gijsbert kijkt naar Shakespeare

Ondertussen keek Gijsbert naar de nieuwe film van de gerenommeerde regisseur William Shakespeare. Op AppleTV+ is The Tragedy of Macbeth verschenen, waarin Denzel Washington en Frances McDormand in Oud-Engels de sterren van de hemel spelen. Gijsbert vertelt in Algemeen Beschaafd Nederlands wat hij daarvan vindt.

Peter in The House!

Peter had ondertussen weer een gekke animatiefilm gevonden op Netflix: The House! Deels gemaakt door Belgische animatoren en ook nog eens heerlijk eng. Kreeg Peter slapeloze nachten van de drie spookverhalen uit The House?

Verder keert De Geluidskluis terug en behandelen de Bankplakkers wat Verborgen Parels van de luisteraars.

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers.

Lees verder