Bankplakkers met Free Guy, Love on the spectrum en Nine Perfect Strangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers met Free Guy, Love on the spectrum en Nine Perfect Strangers

Bankplakkers #40: Free Guy, Love on the Spectrum en Nine Perfect Strangers

|
|

Laatste update:

De nieuwe Bankplakkers heeft een lach en een traan want komedies Free Guy en Close Enough worden afgewisseld met aandoenlijke dating shows (Love on the Spectrum) en diepe drama's (Nine Perfect Strangers). Althans dat zeggen de persberichten... wat vinden onze Bankplakkers van dit nieuwe kijkvoer?

Ruben en Nine Perfect Strangers

Debby is nog even afwezig, maar Peter is terug van vakantie! Ruben is ook weer uit zijn kooi gehaald door Steven om los te gaan over Nine Perfect Strangers. De Amazon Prime Video-serie speelt zich af op een wellness resort en trekt een megablik acteurs open: Nicole Kidman, Michael Shannon, Melissa McCarthy, Samara Weaving en Luke Evans om er maar een paar te noemen! Dat moet wel een kijkhit zijn... toch?

Peter lacht zich kapot

Ondertussen lachte Peter zich tijdens zijn vakantie rot en spendeert hij een Magische Minuut aan Netflix-serie Close Enough. Ook zag hij de nieuwe Ryan Reynolds-komedie Free Guy op Disney+, over een computergamepersonage die zelfbewust wordt en wereldfaam vergaart. De wholesome Deadpool-acteur probeert in zijn eigen game te winnen door... aardig te zijn! Daar hebben sommige gameontwikkelaars alleen niet zo'n boodschap aan...

Steven loves Love on the Spectrum

Steven ging voor maximum wholesomeness met seizoen 2 van Love on the Spectrum. Singles die op het autismespectrum zitten worden gevolgd en begeleid door dating coaches in hun zoektocht naar liefde. Levert dat mooie tv op of plaatsvervangende schaamte?

Verder houdt Peter weer de score bij tijdens een nieuwe spannende Geluidskluis, heeft John de Mol een nieuw tv-format onthuld die wel héél erg op Squid Game lijkt en vragen we in de Bankzaak ons af hoeveel geld je nog overhebt voor de nu 183.000 beschikbare streamingdiensten. Wordt het niet een beetje veel voor non-Bankplakkers? En tot slot komt Steven nog met groot nieuws op het eind...

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder