Bankplakkers met Sexy Beasts, Sex/Life en How To Become a God in Central Florida

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers met Sexy Beasts, Sex/Life en How To Become a God in Central Florida

Bankplakkers #29: Sexy Beasts, Sex/Life en How To Become a God in Central Florida

|
|

Laatste update:

De nieuwe Bankplakkers is top want hij zit vol met seks! Oké, zo puberaal wordt het niet, maar bereid je wel voor op diepzinnige gepsprekken over Sexy Beasts, Sex/Life en How To Become a God in Central Florida.

Debby is back!

Debby is terug en na het zien van Netflix' Sex/Life is ze gelijk weer toe aan vakantie! Ze vertelt ook wat ze vond van Gijsberts optreden in de vorige podcast-aflevering en heeft natuurlijk weer een heet nieuwtje paraat staan. Deze keer over de loonstrookjes van bepaalde BN'ers...

Peter wordt een Sexy Beast

Peter bevond zich ondertussen onder de beesten met de nieuwe Netflix datingshow Sexy Beasts. Bloedmooie mensen worden geschminkt als beesten en monsters om te bewijzen dat je niet bloedmooi hoeft te zijn om je droompartner te vinden. Het helpt wel natuurlijk maar... uhm, nou ja, Peter kan vast beter uitleggen hoe dit werkt.

Steven trapt in een piramidespel

Over goed gesproken, Steven heeft een misdadig leuke crimeserie gevonden op Netflix. How To Become a God in Central Florida brengt actrice Kirsten Dunst terug als het slachtoffer van een piramidespel. Ze probeert haar leven weer financieel terug op de rails te zetten, en daarvoor durft ze wel wat regels te breken.

Verder mag de Geluidskluis natuurlijk niet ontbreken! Ook worden er wat vriendschappen verbroken want in Bankzaken behandelen we de vraag: 'Met wie kijk jij het liefst een film of serie? En wie vooral niet?'.

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder