Bankplakkers over Loki, Black Widow en The Hobbit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers over Loki, Black Widow en The Hobbit

Bankplakkers #28: Loki, Black Widow en The Hobbit

|
|

Laatste update:

Snel, Debby is er niet, laten we het over Marvel hebben! Peter, Steven en gastpodcaster Gijsbert bespreken in de nieuwe Bankplakkers Loki seizoen 1, Black Widow en de Hobbit-trilogie die nu op Netflix staat.

Omdat Debby zich tegoed doet aan een weekje vakantie nodigen Steven en Peter een gast uit: Gijsbert de Fokkert, hoofdredacteur van Totaal TV en Expeditie Robinson-expert.

Gijsbert bezocht Expeditie Robinson

Niet alleen heeft hij een hoop te zeggen over de Hobbit-trilogie die sinds kort op Netflix staat, hij deelt ook toffe ervaringen over zijn perstrips. Zo mocht hij ooit achter de schermen kijken op een tropisch eiland van Expeditie Robinson! Survivallen de BN’ers echt of staat het 3-sterren hotel net buiten de camera?

Loki is oké?

Peter gebruikt zijn magische minuut om de absurde sketch show I Think You Should Leave eens de hemel in te prijzen, en geeft daarnaast zijn mening over het volledige seizoen van Loki. Is dit de beste serie in het MCU of kan je beter Scrubs nog een keer bingen op Disney+?

Rouwen om Black Widow?

Steven keek óók iets van Marvel, namelijk Black Widow, de origin story van de beroemde Russische ex-spion. De drie heren bespreken uitgebreid of deze film je 22 euro waard is op Disney+.

Natuurlijk gaat ook de geluidskluis weer open deze week, met iets best wel belangrijks op het spel: de baan van Gijsbert! Lukt het hem om de eer van Debby te verdedigen en het nieuwe geluid te raden?

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder