Bankplakkers: Ik Mik Loreland, The Never Ending Story, Dexters Laboratory

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers: Ik Mik Loreland, The Never Ending Story, Dexters Laboratory

Bankplakkers #27 Nostalgie Special: Dexter’s Laboratory, Ik Mik Loreland en The Never Ending Story

|
|

Laatste update:

Vroeger was alles beter, of toch niet? De Bankplakkers zoeken het uit in hun nieuwe Nostalgie Special! Steven, Debby en Peter keken naar hun favoriete oude films en series, want zijn die nog wel zo goed?

Kunnen de Bankplakkers hun roze bril afzetten tijdens deze podcast, terwijl ze hun geliefde jeugdfilms en -series bespreken? Peter heeft het extra moeilijk want hij probeert zijn kindertrauma te verwerken door Ik Mik Loreland opnieuw te kijken, met de enge pop Karbonkel erin!

It’s Morphin’ Time!

Als evenwicht keek hij ook nog een aflevering van Mighty Morphin’ Power Rangers, want… uh, daar zitten geen enge poppen in.

Never Ending Storyyyyyyy!

Debby koos ook voor fantasy met een van haar favoriete films ooit: The Never Ending Story! Is de Geluksdraak Falkor nog steeds zo knuffelbaar als dat ze zich herinnert, of had het beter een Stranger Things-referentie kunnen blijven?

Omelette du Fromage

Steven ging in zijn pyjama op de bank zitten met een pakje Capri Sun voor wat Cartoon Network-nostalgie. Dexter’s Laboratory gaat over het kindgenie Dexter die een geheim laboratorium in het huis van zijn ouders heeft. Zijn nieuwsgierige zus Dee Dee komt alleen regelmatig langs om rotzooi te trappen.

Verder nog meer nostalgie met een speciale Geluidskluis, waarin de Bankplakkers de introdeuntjes van oude series moeten raden! Weet jij ze eerder dan Peter, Debby en Steven?

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder