Bankplakkers met Lupin Part 2, Luca en Katla

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers met Lupin Part 2, Luca en Katla

Bankplakkers #24 – Lupin Part 2, Luca en Katla

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vakantie naar een ander land al geboekt? Dan kan je tijdens de reis mooi luisteren naar de nieuwe Bankplakkers! We gaan de Europese tour op met het Franse Lupin Part 2, de Italiaanse Pixar-film Luca en het IJslandse mysterie van Katla.

Debby, Peter en Steven hebben weer wat hete kijktips voor je, te beginnen met een Magische Minuut over de Amazon Prime Video serie Clarkson’s Farm. Peter legt in razend tempo uit waarom het grappig is dat lompe boer Jeremy Clarkson zo slecht is in het runnen van een boerderij.

Debby barst los over Katla

Ondertussen had Debby de rillingen van de mysterieuze IJslandse Netflix-serie Katla. Er gebeuren daarin rare dingen op het vulkanische eiland. Meer nog dan normaal, maar waren het goede rillingen die Debby had of meer van afschuw?

Vrolijke vismensen in Luca

Steven had Disney-dienst deze week want er is weer een nieuwe Pixar-film geland op Disney+. Luca gaat over twee Italiaanse vismensen die in normale jongens veranderen zodra ze het droge opgaan. Dat moeten ze verborgen houden want ze willen meedoen aan een race in het plaatselijke vissersdorpje. Is het weer om te smullen of serveert Pixar hier een lauwe diepvriespizza?

Win het weekend van je dromen!

Lupin Part 2 steelt Peters hart?

Peter was deze week meer van de Franse keuken want Netflix kwam met het tweede deel van Lupin. De charmante meesterdief, opnieuw gespeeld door Omar Sy, was de verrassing van Netflix begin dit jaar. Weet de serie dat een tweede keer te flikken?

Verder natuurlijk weer een nieuwe ronde in de Geluidskluis en in Bankzaken bespreken we hoeveel mensen een serie durven te stoppen als ze erop uitgekeken zijn.

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder