Bankplakkers over Loki, Poeslief en Sweet Tooth

Veronica Superguide logo
Bankplakkers over Loki, Poeslief en Sweet Tooth

Bankplakkers #23: Sweet Tooth, Loki en Poeslief

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Terwijl jij lekker op een terras zit, uitwaait op je balkon of op z’n minst in een ge-airconditioned kantoorpand zit, werkten de Bankplakkers zich letterlijk in het zweet voor een nieuwe gloeiendhete podcast! In deze aflevering worden de Netflix-titels Sweet Tooth en Poeslief: een Ode aan de Kat besproken, en komt de schurk Loki langs in zijn Disney+ serie.

De nieuwe Bankplakkers is ook heet omdat Debby, Steven en Peter met wat pittige onderwerpen komen. Zo wordt het nieuws behandeld over de ‘Beffende Batman’ en geeft Peter een extra kijktip in de Magische Minuut. Althans dat probeert hij…

Loki: slecht personage met een goede serie?

Peters hoofdgerecht was echter de derde MCU-serie op Disney+, die gaat om de Thor-schurk Loki. Hij was eerst dood maar nu niet meer omdat fanservice, of zit er toch meer achter de tijdreisserie? Tom Hiddleston en Owen Wilson samen klinkt in ieder geval als een smakelijke combo.

Steven bijt in Sweet Tooth

Van zuur naar zoet met Sweeth Tooth, de nieuwe Netflix-hit (volgens Netflix zelf). Steven bingede in een weekend het avontuur met het hertenjongetje. Of dat zwaar op de maag lag hoor je in de nieuwe Bankplakkers.

Debby poeslief over Poeslief?

Debby wist vorige week al meteen wat ze ging kijken: de nieuwe kattenfilm die Netflix had losgelaten! Poeslief: een ode aan de kat is precies dat. Debby heeft zelf drie pluizige schatjes thuis dus wij verwachten kat in ’t bakkie voor Netflix. Of blijkt het toch een kat in de zak te zijn en geeft Debby een kattige beoordeling? Hij kan onmogelijk slechter zijn dan deze woordgrappen!

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder