Bankplakkers over Ragnarok seizoen 2, Cruella en de Friends Reünie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers over Ragnarok seizoen 2, Cruella en de Friends Reünie

Bankplakkers #21: Cruella, Ragnarok seizoen 2 en de Friends Reünie

|
|

Laatste update:

Ondanks het mooie weer blijven Steven, Debby en Peter gewoon op de bank plakken voor een nieuwe podcast aflevering! Deze week bespreken ze het tweede seizoen van Netflix-serie Ragnarok, de Disney-film Cruella en natuurlijk de Friends Reünie.

Luister ook zeker naar deze Bankplakkers voor de nieuwe rubriek die we introduceren: de Magische Minuut! Het trio binget zoveel films en series dat ze eigenlijk aan één podcast-aflevering niet genoeg hebben. In de Magische Minuut krijgen ze tot op de seconde de tijd om helemaal fanboy/girl te gaan op een extra kijktip. Met welke tip trapt Steven deze nieuwe rubriek af?

Is Cruella je geld waard?

Peter stortte zich in de gevaarlijke wereld van high fashion met Disney+-film Cruella. Weet Emma Stone de iconische schurk naar de 21e eeuw te brengen? Of lusten de honden er geen brood van? Sorry… in de film zitten betere grappen… wat ook wel mag voor de VIP-prijs van 22 euro.

De Friends Reünie!

Over hoge bedragen gesproken, de acteurs van Friends kwamen bij elkaar voor een Reünie special! Steven is de grootste fan en blies zelfs het stof van zijn tv-decoder om de Friends Reünie op SBS6 te kijken. Was het alles waar hij van gedroomd had?

De Thor van Netflix

Debby droomt ondertussen weg van een vakantie naar Noorwegen. Dat heeft alles te maken met Ragnarok seizoen 2. De Noorse Netflix-serie bewijst dat je niet Chris Hemsworth hoeft te heten om Thor te spelen.

Of Ragnarok seizoen 2 net zo goed is als Thor: Ragnarok, hoor je in de nieuwe Bankplakkers. Net als een nieuwe Geluidskluis en een Bankzaak, waarin we uitzoeken hoe het komt dat je nog steeds geld moet betalen voor sommige films als je een abo op Amazon Prime Video hebt. Hakt die scheiding van Jeff Bezos er nou zo hard in?

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder