Bankplakkers met The Woman in the Window, Master of None en Army of the Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers met The Woman in the Window, Master of None en Army of the Dead

Bankplakkers #20: Army of the Dead, Master of None seizoen 3 en The Woman in the Window

|
|

Laatste update:

Zombies, moordenaars en komedianten: de Bankplakkers hebben hun kijktips weer lekker divers gemaakt deze week! Maar zit er ook iets goeds tussen of krijgen Army of the Dead, Master of None en The Woman in the Window alle drie een negatieve aanbeveling? Luister het gauw!

De champagne kan ontkurkt worden want Bankplakkers Debby, Steven en Peter staan even stil bij de lancering van het vernieuwde magazine Veronica Superguide én natuurlijk van de fijne website waarop je dit leest.

Army of the Friends

Was er nog een reden voor feest? Oh ja, de Friends Reünie Special wordt uitgezonden op SBS6! Hoera voor lineaire tv! Steven vindt daar als verstokte Friends-fan vast iets van. Ook heeft hij een mening over de 2,5 uur die hij gestoken heeft in Army of the Dead. De nieuwe zombiefilm van Zack Snyder is een grote hit op Netflix, maar wint hij bij onze bebaarde podcaster ook de jackpot?

Hoe spannend is The Woman in the Window?

Ondertussen keek Peter een andere Netflix-film: The Woman in the Window. Amy Adams schittert als een zwaar depressieve buurvrouw die het huis niet durft te verlaten. Maar misschien verandert dat wanneer ze een moord ziet plaatsvinden aan de overkant van de straat. Of had Peter hem op dat punt al afgezet?

Master of None is terug!

Debby koos deze week voor de humor met Master of None seizoen 3. Toch moest ze ook even wennen aan haar geliefde comedyserie, want Aziz Ansari speelt niet langer de hoofdrol. In plaats daarvan stelen Naomi Ackie en Lena Waithe de show.

Brandende Harry Potter-vragen

Verder strijden Debby en Steven weer tegen Peter om zijn nieuwe Geluidskluis te kraken en wordt de eeuwenoude vraag beantwoord: Hoeveel Harry Potter-films komen er nou aan? En keren Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint terug?

Luister de podcast hieronder via Spotify of een andere podcastdienst.

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder