Bandersnatch-junks krijgen hint van Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bandersnatch-junks krijgen hint van Netflix

Bandersnatch-junks krijgen hint van Netflix

|
|

Laatste update:

Al bekend met Black Mirror: Bandersnatch? Deze speciale aflevering van Black Mirror is een interactieve film vol heerlijke horror. We gaven eerder al 5 redenen om het te gaan kijken, maar inmiddels is er allang een hele fanbase verslingerd en Netflix heeft nu een tip gegeven die je tot een scene moet leiden die bijna niemand gezien heeft…

Nieuwe wending

Interactief, jep. Netflix wilde eens interactieve ervaringen gaan aanbieden. Vroeger had je boekjes ‘kies je eigen avontuur’. Je kon zelf kiezen wat het personage moest doen en daarmee het lot van de personages bepalen. Bandersnatch is hetzelfde principe. Het gaat over de depressieve Stefan Butler die lijdt aan waanbeelden. Er is een videospel, het is allemaal reuze duister en nou ja, wat je gewend bent van Black Mirror. Maar dus interactief. Een experiment dat misschien nog niet perfect is, maar zeker de moeite waard is om te bekijken.

De sleutel tot een scene

Door de vele combinaties die mogelijk zijn is de zoektocht losgebarsten naar geheime en verborgen scenes. Voor fans een hele sport. En zo kan het dat Netflix nu een tip heeft gegeven die je naar een geheime scene moet leiden.

Houd er wel rekening mee: Kijk je Netflix via Chromecast of Apple TV? Dan kun je Black Mirror: Bandersnatch helaas (nog) niet zien.

Lees verder