Dylan Sprouse

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dylan Sprouse

Banana Split: gekke romcom met Dylan Sprouse!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zack and Cody-held Dylan Sprouse heeft de smaak weer helemaal te pakken! Na een periode zonder al te veel acteerklussen, gaat 'ie weer helemaal los. Eerder zagen we 'm al in de trailer voor het sexy After-vervolg en nu duikt hij op in de nieuwe romcom Banana Split.

Van zijn populaire tweelingbroer Cole Sprouse zien we véél meer: die speelt al een paar jaar de hoofdrol in Netflix-hit Riverdale, maar Dylan? Die deed het qua acteren wat rustiger aan. De laatste tijd pakken hij en zijn fluweelzachte lange manen het weer een beetje op en Banana Split is het eerste resultaat! Wij worden erg enthousiast van deze romcom met twist.

Waar gaat Banana Split over?

In Banana Split volgen we de twee net-afgestudeerde tienermeiden April en Clara, die langzaam maar zeker steeds meer bevriend raken. Een van de twee heeft het net uitgemaakt met Dylans personage Nick en de ander zit juist net ín een relatie met 'm. Tot nu toe voelt het allemaal erg standaard-romcom aan, maar... in de YouTube-comments onder de trailer wordt al flink gespeculeerd: zouden de dames voor elkaar vallen? Het is overigens niet bekend of Banana Split (die stiekem al in 2018 draaide op filmfestivals) ook hier in Nederland uitkomt, maar we houden hoop! Amerika is in ieder geval eind maart al aan de beurt.

Aan de zuip

Dat Dylans acteercarrière op een laag pitje belandde, is helemaal zo gek nog niet. Als druk zakenman had 'ie waarschijnlijk geen tijd meer over. Dylan runt namelijk een brouwerij! All-Wise produceert verse, zo min mogelijk bewerkte 'mede'. Watte? Mede, een eeuwenoud drankje dat ook wel bekendstaat als honingwijn. Benieuwd? Kijk hier voor meer info.

Lees verder