Fabrizio en Madieke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fabrizio en Madieke
BN'ersDe Bachelor

Bachelor Fabrizio over Madieke: 'We nemen geen afscheid'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

De Bachelor België was een bewogen avontuur voor Fabrizio, die kon kiezen uit vijftien dames. Uiteindelijk ging Madieke er met de laatste roos vandoor. Toch is het niks geworden. Al betekent dat niet dat de twee geen contact meer hebben. 

Kort liefdesavontuur

Fabrizio maakte heel wat tongen los door zijn deelname aan De Bachelor. Zo deelde hij het bed met alle dames die met hem op 24-uursdate mochten. Niet heel classy, vonden veel kijkers. En nog geen vier weken na het avontuur, zette hij alweer een punt achter zijn relatie met Madieke. Je zou denken dat Madieke not amused is door Fabrizio, maar niks is minder waar. De krullenbol neemt hem niks kwalijk. 

Warme gevoelens

De Griekse spierbundel koestert nog warme gevoelens voor Madieke. Ze is nog steeds in zijn leven, onthult hij. "We nemen afscheid maar zeggen geen vaarwel", schrijft hij op Instagram. "Zo fijn dat je in mijn leven bent." De Vlaamse Bachelor laat weten dat ze een leuk avontuur achter de rug hebben. "En aan alle kijkers, volgers, vrienden en familie: DANKJE. Ik heb me meermaals kunnen optrekken aan alle positiviteit in men DM’s. Weet dat ik jullie zie en voel." Volgens hem worden de vele negatieve reacties hiermee overschaduwd.

Het hele seizoen van De Bachelor België is nu te zien op Videoland

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder