Kim Kötter en Jaap Reesema

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kötter en Jaap Reesema

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn voor de derde keer ouders geworden

|
|

Laatste update:

Het is feest in huize Kötter-Reesema! Kim Kötter en haar man Jaap Reesema zijn namelijk deze week voor de derde keer ouders geworden. 

"Eindelijk is hij daar. Op 23 februari om 22.06 uur is onze jongste zoon geboren", schrijft de presentatrice bij een enorm schattige foto op haar Instagram. "Onze droom is uitgekomen. 3 gezonde zoons! Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde."

Een waar geschenk

Uiteraard kunnen zowel Kim als Jaap het niet laten om hun nieuwe telg aan de wereld voor te stellen. "Een wonder! En dat is direct de betekenis van de naam (officieel: godsgeschenk). Mogen we aan jullie voorstellen onze zoon: Ted Siewertsz van Reesema. We zijn intens verliefd." Bekijk hieronder de eerste foto.

Kijktips? Luister Bankplakkers! meer

Enorme verrassing

De naam van de kleine Ted komt zeker niet uit de lucht vallen. Al bij de aankondiging van deze derde zwangerschap lieten Kim en Jaap weten dat het behoorlijk onverwachts kwam. Hun zoons Muck en Youp kwamen namelijk door middel van IVF, maar dat bleek voor spruit nummer drie niet nodig. "Het was echt een cadeautje. Deze is in de coronatijd gewoon in de buik gekomen."  

Bevalling opwekken

Kim was eigenlijk 14 februari al uitgerekend, maar de kleine Ted liet lekker op zich wachten. De presentatrice kon dat geduld nauwelijks opbrengen en liet eerder deze week nog op Instagram weten er alles aan te doen om de bevalling op te wekken. "We hebben gisteren 1,5 uur gefietst. heb alle hobbels gepakt op de hei die er waren. Heel pittig gegeten. Indiaas. Moest onder andere op aanraden van jullie 'pittig Chinezen en kezen'. Maar in plaats van een bevalling heb ik heerlijk geslapen." Nou, gelukkig is het toch allemaal goed gekomen!

Lees verder