Samantha de Jong Barbie

Veronica Superguide logo
Samantha de Jong Barbie

Babybuikje Samantha ‘Barbie’ de Jong alweer verdwenen op bikinifoto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren onthulde Samantha de Jong op Instagram een gezellig babybuikje. Maar gelukkig lijkt dat haar beach body niet in de weg te zitten!

‘Wondertje’

Deze werd bekend dat Samantha ‘Barbie’ de Jong opnieuw in verwachting is. Trots toonde de realityster gisteren haar babybuikje. ‘Een lief klein wondertje’, zo schreef Samantha bij het aandoenlijke plaatje. Maar de post zorgde ook voor de nodige opgetrokken wenkbrauwen. Volgens oplettende volgers was Barbie's Baby Bump (die naam laten we vastleggen) wel erg aanwezig. Zou het tafereeltje dan toch alleen maar voor Insta in scène zijn gezet?

Kalender

De haters lijken gelijk te krijgen. Haar baby is namelijk niet het enige kleine wondertje dat zich deze week voltrok. Op een foto die Samantha vandaag deelde is het babybuikje namelijk als sneeuw voor de zon verdwenen! Maar goed, met die hitte zit zo’n baby bump natuurlijk alleen maar in de weg. Het was misschien ook te mooi om waar te zijn: volgens de zwangerschapskalender van Pampers is de baby na vijf weken niet groter dan een sinaasappelpitje!

Lees verder