baby yoda the mandalorian stop motion-kunstwerk post-its

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
baby yoda the mandalorian stop motion-kunstwerk post-its

Cool! Baby Yoda uit The Mandalorian tot leven gebracht met 1317 Post-its

|
|

Laatste update:

Zelfs nu de laatste aflevering van The Mandalorian al lang en breed uitgezonden is door Disney+, blijft de wereld geobsedeerd door Baby Yoda! Ondanks dat we er lang op moesten wachten, vliegt de merchandise namelijk nog steeds de winkels uit… Heb jij nog niets leuks kunnen scoren? No worries! Gelukkig blijken er meer manieren te zijn om het Star Wars-wezentje te eren.

Stop motion-kunstwerk van Baby Yoda <3

Zeg je The Mandalorian, dan zeg je natuurlijk eigenlijk Baby Yoda. Ondanks dat hij flink wat mocht kosten, blijkt The Child een goudmijntje voor Disney! Alle Star Wars-fans vielen namelijk massaal in katzwijm voor de charme van deze kleine, groene alien. Nu zou je natuurlijk een fortuin kunnen betalen aan allerlei merchandise, maar de mensen bij Viking uiten hun waardering voor Baby Yoda liever middels een eigengemaakt stop motion-kunstwerk, waarvoor er maar liefst 1.317 Post-its gebruikt werden. De 12 werknemers waren er 20 uur mee bezig, maar het resultaat mag er zijn!

Baby Yoda The Mandalorian post-it kunstwerk stop-motion

Baby Yoda keert terug in The Mandalorian seizoen 2

Het mag duidelijk zijn dat een tweede seizoen van The Mandalorian inmiddels al volop in ontwikkeling is. Helaas moeten we nog tot het najaar geduld hebben om het eindresultaat op Disney+ te kunnen bewonderen. Maar goed, gelukkig kunnen we tot die tijd wegdromen bij het idee van een Baby Yoda-film én toffe projecten zoals bovenstaande van Viking!

Lees verder