Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

This is the way! Baby Yoda en Mandalorian merchandise is te cool

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Disney komt met actiefiguren, knuffels en meer merchandise van The Mandalorian. Daarbij natuurlijk extra veel aandacht voor de ster van de Disney Plus-serie: The Child, oftewel Baby Yoda!  <3

The Mandalorian krijgt eindelijk meer merchandise

Disney lanceerde november vorig jaar zijn eigen streamingdienst Disney Plus. Naast (bijna) alle klassiekers van Disney, pakte het bedrijf ook uit met nieuwe content. De meest succesvolle serie was zonder meer The Mandalorian, dat zich afspeelt in het Star Wars-universum. Natuurlijk is hoofdrolspeler Mando best cool, maar de grote ster van de serie is zonder twijfel The Child, die ook wel liefkozend Baby Yoda wordt genoemd. Zodoende kon merchandise niet uitblijven! In eerste instantie moesten we het echter doen met één enkele knuffel… Gelukkig heeft Disney vandaag echter een hele reeks actiefiguren, knuffels en meer in hun webshop geknald!

Een echte levensechte Baby Yoda

Tussen de nieuwe The Mandalorian merchandise zien we onder meer t-shirts, telefoonhoesjes, Funko-producten, knuffels en LEGO-sets. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook een The Child-versie van Dokter Bibber(!) te vinden… Het absolute hoogtepunt is echter onderstaande animatronic Baby Yoda!

Waar koop je die The Child merchandise van Disney?

Je kunt de merchandise in verschillende Disney-winkels bestellen, waaronder in de officiële webshop en in de parken. Heb je nog wat geld liggen? Check dan ook deze levensechte Baby Yoda. Net zo blut als wij? Dan is het misschien een schrale troost dat we in ieder geval wel eindelijk een releasemaand voor The Mandalorian seizoen 2 hebben!

Lees verder