Baby Groot neemt Disney World over

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Groot neemt Disney World over

Baby Groot neemt Disney World over

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Baby Groot is momenteel niet alleen te zien in de bioscopen, maar ook in Disney World. En hij is niet de enige Guardian of the Galaxy die je daar tegen het lijf kunt lopen!

Animatronic

Altijd al een ‘meet and greet’ met Baby Groot willen meemaken? In Disney World kan het! Daar hebben ze de schattigste superheld aller tijden een ereplaatsje gegeven waar je hem kunt bezoeken en met hem op de foto kunt. Baby Groot is namelijk vereeuwigd als animatronic, een kruising tussen een pop en een robot. Wie een bezoekje brengt aan deze intergalactische bonsaiboom, kan ook zomaar Star-Lord tegenkomen. Vooruit, afgaande op de video lijkt hij niet echt op Chris Pratt, maar met een beetje geluk heeft hij zijn masker op.

Breakout

In Disneyland (niet te verwarren met Disney World) treffen we een andere Guardian aan: de weinig aaibare Rocket Raccoon! Hij maakt de fans lekker voor de nieuwe attractie Guardians of the Galaxy - Mission: Breakout. Een nieuwe variant op de klassieke attractie Tower of Terror, waarbij Rocket zijn vrienden moet zien te bevrijden uit handen van The Collector. In de video’s die onderdeel zijn van de attractie zullen onder meer Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Benicio del Toro te zien zijn.

Lees verder