babette van veen linda dekker goede tijden slechte tijden gtst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
babette van veen linda dekker goede tijden slechte tijden gtst
RTLGoede Tijden, Slechte TijdenTV

Babette van Veen onverwacht terug in GTST: ‘Zag het niet aan komen’

|
|

Laatste update:

Er worden twee acteurs toegevoegd aan de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Een van hen is de eind vorig jaar weggestuurde Babette van Veen, die haar terugkeer niet zag aan komen!

Linda Dekker terug in Goede Tijden

Er worden twee nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST)! Of nou ja, een van de twee nieuwe acteurs is eigenlijk een oude bekende: Babette van Veen! De actrice, die in de soap te zien is als Linda Dekker, vertrok eind vorig jaar op een… behoorlijk onstuimige manier uit Meerdijk. Maar dat afscheid bleek achteraf dus maar tijdelijk! Babette – die laatst nog uit de kleren ging – vertelt erover in RTL Boulevard.

'Ik had afscheid genomen'

Linda komt weer terug in Meerdijk”, zo vertelt Babette over haar onverwachte terugkeer in GTST. “Ik zag het echt niet aan komen. Ik had mijn spulletjes gepakt, ik had afscheid genomen (…) en ik ben weggegaan. En ineens kreeg ik een mailtje of ik erover na wilde denken om te komen praten. Dus ik zeg: ‘Ja, tuurlijk wil ik dat.’

Kees Boot scoort rol in GTST

Joep Sertons (Anton Bouwhuis), die net als Babette een paar maanden geleden vertrok, keert niet terug. Wel wordt er vers bloed aan de cast toegevoegd: Kees Boot zal namelijk te zien zijn als de nieuwe huisarts in Meerdijk. Babette en Kees hebben veel scenes samen: “Die ga ik een beetje wegwijs maken en een beetje helpen”, zo verklapt de actrice alvast.  

Vorige week vertelden we je ook al over een bijzondere GTST-comeback!

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op de zender.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder