Babette van Veen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Babette van Veen

Babette van Veen deelt bijzondere fanvraag: 'Wel eens nat geweest?'

|
|

Laatste update:

Al jaren is Babette van Veen een vast gezicht in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast is ze ook regelmatig te zien in andere programma's, onlangs bijvoorbeeld nog met haar ex-GTST-collega Katja Schuurman in Het Jachtseizoen. En als je bekend bent, krijg je soms wel eens... vreemde verzoekjes van fans, zo vertelt ze aan Veronica Superguide.

Gekste compliment

Op de vraag wat het gekste compliment is dat ze ooit heeft gekregen, antwoordt Babette: "Ik krijg online weleens de vraag of ik een foto wilsturen van mijn voeten, blijkbaar zijn mijn voeten geliefd." Oké, dat is inderdaad bijzonder... Maar nog niet zo gek als de vraag die ze regelmatig van hetzelfde meisje krijgt: of ze wel eens heel erg nat is? "Heel raar, ik wist ook niet wat ik ermee aan moest." Dat snappen we! Maar of je dat nou een compliment moet noemen...

Bang voor kippen

Maar dat is niet de enige vreemde onthulling die Babette aan ons deed. Zo vertelde ze ook dat ze doodsbang is voor... kippen! "Ze hebben van die enge koppen en snavels, ik hou er niet van." Die angst komt trouwens wel ergens vandaan: vader Herman had vroeger namelijk een 'valse' haan. "Als je dan de kippen moest voeren, kwam die haan op je afvliegen. Dat heeft denk ik wel een trauma veroorzaakt."

'Dat moet wel van je vader zijn'

Over papa Herman gesproken... Die heeft ook te maken met het gemeenste dat ooit tegen Babette is gezegd. Ooit heeft Babette namelijk een liedje geschreven, iets waar haar vader natuurlijk beroemd mee is geworden. "Iemand geloofde niet dat ik het geschreven had. Die zei dat het wel van mijn vader móést zijn." Knap lullig, inderdaad! Want de kans is groot dat Babette het talent van haar vader door haar bloed heeft stromen, net als bij deze bekende Hollywood-families!

Natuurlijk stelden we Babette nog meer brutale vragen, over haar grootste bedblunder bijvoorbeeld. Het antwoord op die en andere vragen lees je in Veronica Superguide, nu in de winkels!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder