b&b vol liefde ted rtl boulevard aran bade jongere man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
b&b vol liefde ted rtl boulevard aran bade jongere man
B&B vol LiefdeTVRTL

B&B Vol Liefde-Ted heeft nieuwe man ontmoet: ‘Hij is een stuk jonger’

|
|

Laatste update:

Nadat Ted enorm afknapte op Tjerk bleef ze alleen achter in haar B&B. Gelukkig is medelijden met de B&B Vol Liefde-kandidaat niet nodig. Ted heeft namelijk al een nieuwe man op het oog!

'Hoe durf je?'

Ted voelde helaas geen klik met de vier mannen die haar op Madeira kwamen bezoeken. Eventjes leek Tjerk de ware, maar die viel wat Ted betreft keihard door de mand. Tjerk bleek namelijk behoorlijk uit de hoogte. “Hoe durf je?” zegt Ted verbolgen. “Hij vindt zichzelf duidelijk een elitair, hoogopgevoed iemand. Ik vond dat verschrikkelijk. Ik vond dat echt heel jammer. Een zware teleurstelling.” Eerder reageerde Teds zus ook al op de uitspraken van Tjerk.

Nieuwe liefde voor Ted

Aran vraagt zich af of het voor de 68-jarige Ted gezien haar leeftijd misschien moeilijker was om de liefde te vinden dan voor de andere B&B Vol Liefde-deelnemers. “Mijn mind en alles staat open voor een nieuwe man”, zo zegt ze. “Natuurlijk is er ruimte.” Ondanks dat het via B&B Vol Liefde niet is gelukt, gaat Ted gewoon door met haar zoektocht naar de liefde. Sterker nog: ze heeft al iemand op het oog! “Hij is een stuk jonger dan de gemiddelde man die langs geweest is”, lacht ze. "Hij houdt van bungeejumpen." Meer wil Ted er helaas nog niet over kwijt. Aran weet echter dat de man in kwestie 53 jaar oud is.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder