• B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde - Spannende gesprekken bij Ted op Madeira: ‘Wij houden van mensen verwennen’

Door Birgit Roobol
Tjerk B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde gebeurt iedere aflevering wel weer iets spraakmakends. Vandaag in Madeira, waar Ted het prima naar haar zin heeft met Tjerk. Ze neemt hem mee op een sightseeing tour en de twee lijken nét een getrouwd stel. “Het voelt goed, als een warm bad”, vertelt Ted.

‘Je mag ‘m ook zoenen’

Maar de échte vuurdoop voor Tjerk is als hij haar beste vriendin Rita ontmoet. “Ik ben een beetje nieuwsgierig van aard”, lacht ze. Zij kan niet wachten om de nieuwe man in de B&B te ontmoeten. Met een uitgestoken hand loopt ze naar Tjerk toe, maar Ted roept maar meteen om het ijs te breken: “Je mag ‘m ook zoenen hoor, heb ik ook al gedaan”.

Ongemakkelijk

Tjerk, die ouwe charmeur, palmt Rita meteen in met complimentjes over dat ze zo lekker ruikt. En zij lijkt, op z’n zachts gezegd, nogal onder de indruk van Tjerk. Lief, maar ook echt wel een tikkeltje ongemakkelijk.

Mensen verwennen

Rita moest al bij de aanmeldingsvideo van Tjerk blozen en steekt niet onder stoelen of banken dat ze fan van hem is. “Wij hebben je samen uitgekozen!” Ze is lekker all over the place en laat Tjerk weten dat zij houden van ‘mensen verwennen’. “Met eten hè”, volgt Rita snel. “Ik bedoelde met eten.” De oogjes van Tjerk beginnen meteen te glimmen.

Het is een bijzonder trio en zo wordt het toch nog een tikkeltje pikant in Madeira. Dan zouden we bijna het vergissinkje van Tjerk vergeten: “Ik heb het filmpje gezien van Rita, uh Ted”… waar het hart vol van is?! Oeps.

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vooruitkijken kan via Videoland! Hier vind je alle ontwikkelingen in de romantische zomerhit.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.