Denise B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Denise B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde Denise woest op Eddy Zoey om ‘terrorist’-opmerking

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde Denise had al weinig liefde over voor het programma na de eerdere kritiek die ze uitte. Nu heeft Eddy Zoey in RTL Boulevard het nog veel erger gemaakt. “RTL’s stelling ‘niet onderhandelen met terroristen’, snap ik ook wel.” Denise reageert verbijsterd op Instagram. “Te laag dit!”

Meerdere B&B Vol Liefde-deelnemers hebben de afgelopen week kritiek geuit op het programma. Denise maakte bijvoorbeeld tijdens de opnames melding van een onaangenaam voorval, maar daar werd volgens haar niks mee gedaan door de programmaleiding. Ook was ze het niet eens met hoe ze geportretteerd werd in B&B Vol Liefde. "De voice-over dikt de gemaakte verhaallijn aan met een grapje en dit alles lokt reacties uit van kijkers." 

Luuk Ikink over Denise

Reden voor RTL Boulevard om er een item aan te wijden. Onder meer Astrid en Harmjan kwamen daarin langs met een positief verhaal over hun B&B Vol Liefde-ervaring. Luuk Ikink reageert alsnog diplomatiek op de ophef: Dit wijst ook wel uit hoe belangrijk het is als productiemaatschappij om dan gewoon in contact te blijven met die mensen die meedoen. Voor het programma, tijdens het programma, maar ook na het programma. Praat gewoon met elkaar en dan voorkom je misschien dit soort dingen.”

Eddy Zoey sneert erop los

Eddy Zoey reageert daarop met de terroristen-uitspraak: Goed, RTL’s stelling ‘niet onderhandelen met terroristen’, snap ik ook wel.”

"Eddy Zoey, wtf?”, reageert Denise op Instagram. Noem je mij nou echt een terrorist? En daarom praat ik niet met jullie. Te laag dit! Hoe ver zakken jullie nog? Alleen Luuk kreeg een complimentje: Jij begrijpt het.”

Eddy Zoey heeft nog niet gereageerd op de ophef.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder