b&b vol liefde denise ben date hartmagneetje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
b&b vol liefde denise ben date hartmagneetje
B&B vol LiefdeTVRTL

B&B Vol Liefde-Denise schrikt van actie Ben: ‘Niet zo dichtbij’

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-deelnemer Denise ging vanavond op date met Ben. Helaas verliep de avond nogal stroef… Wanneer Ben te dicht bij komt, is Denise er helemaal klaar mee: “Vond het echt niet leuk.

Ben en Denise op date

We waren zojuist getuige van de eerste echte een-op-een-date van Ben en Denise. Ben besloot het groots aan te pakken en nam Denise mee naar een fancy restaurant. Helaas verliep de date allesbehalve soepel… De ongemakkelijke stiltes zijn niet op één hand te tellen. Toch lijkt Ben het enorm naar zijn zin te hebben: “Ik vind het erg gezellig met je. Ik vind het fijn om je zo beter te leren kennen."

Een hartmagneetje

Omdat Ben zich inmiddels dus steeds meer op zijn gemak voelt bij Denise besluit hij haar een speciaal cadeautje te geven. "Ik wil je graag iets moois geven. Ik heb iets wat ik altijd bij me draag. Een hartmagneetje. Dat geeft mij altijd kracht en energie", zo zegt hij wanneer het stel terugloopt naar de B&B. Het magneetje moet de balans van de drager versterken.

'Heb daar nu nog geen zin in'

Ben wil graag de werking van het magneetje demonstreren door Denise naar zich toe te trekken, maar daar voelt zij niets voor: “Niet zo dichtbij, Ben. Ik heb daar nu nog geen zin in." Ze moet zichzelf meerdere keren herhalen en daar baalt ze van, zo vertelt ze tegen de camera: “Ik schrik van die actie, omdat ik meerdere keren heb aangegeven dat ik het rustig aan wil doen. (…) Ik vond het echt niet leuk.

Komt dat nog goed?

Als troost geeft Denise aan het op een ander moment nog eens te willen proberen. Ben lijkt zich wederom van geen kwaad bewust: "Er was eventjes een moment dat we elkaar niet goed begrepen, maar ik heb er toch een goed gevoel bij. Ze weet dat het uit een goed hart komt", besluit Ben.

Of het nog goed komt tussen Ben en Denise, of dat zij haar hart echt al verloren is aan Dave – haar moeders favoriet! – zien we hopelijk morgen! Voor nu nog even wat meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws. Zo geven we graag onze ongezouten mening over de heftige situatie bij Astrid en ontdekten we dat Jan eerder al eens op tv te zien was.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder