Denise B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Denise B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde Denise deed ook mee aan dit programma

|
|

Laatste update:

In B&B Vol Liefde is Hans uit Italië momenteel kennis aan het maken met z’n laatste bezoekster: de 59-jarige Denise. Zij was meteen onder de indruk van zijn introductiefilmpje en we zien deze week of de vonken overvliegen. Maar B&B Vol Liefde is niet het tv-debuut van Denise, zo hebben speurneuzen ontdekt!

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Fred van Leer op bezoek

Bij Love Reality vonden ze Denise ook in het vierde seizoen van Fred van Leer: alles uit de kast. In het TLC-programma (dat je kan streamen op discovery+) helpt de stylist mensen aan een nieuwe look. Daar was Denise ook aan toe, want door wat coronakilo’s was ze ongelukkig met haar stijlkeuzes. “Ik wil gewoon toch nog hip zijn en er heel vrouwelijk uitzien.” Er is trouwens nog een Denise in dit seizoen B&B Vol Liefde.

‘Wat een leuk wijf’

Omdat Denise vroeger al worstelde met haar gewicht, probeert ze er nu altijd fantastisch uit te zien. Fred had dan ook moeite om nog wat te verbeteren. “Wat een leuk wijf. Knap, sexy gekleed. mooie lippen, mooie ogen, dat haar leuk. Ik houd van zo’n staart op je hoofd. Waarom in hemelsnaam ben ik hier?”

Bruist van de energie

Of haar huidige look Hans gaat overtuigen, zien we vanavond in de nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Denise zoekt sowieso iemand die bruist van de energie en graag dingen onderneemt. Dat doet ze zelf ook en anders ziet ze geen kans op een klik. No pressure Hans! 

Overigens gingen de andere dates van Hans lang niet zo lekker. En dan staat z'n B&B ook nog eens in de verkoop.

B&B Vol Liefde is iedere werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder