Caroline B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Caroline ondergaat operatie: 'Even in de revisie'

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-Caroline was net bezig om een gloednieuwe B&B in Drenthe op te zetten, maar moet die plannen nu even in de ijskast zetten. Ze is onder het mes gegaan.

Uit de running

De B&B Vol Liefde-kandidate heeft een schouderoperatie ondergaan. Daarom moet ze het nu tijdelijk rustig aan doen. Dat is jammer, want ze had net allemaal nieuwe plannen gemaakt. "Even in de revisie voordat er nieuwe avonturen komen," schrijft ze op Instagram. "Dank lieve mensen van de Bergman Clinics voor jullie goede zorgen!"

Weg uit Oostenrijk

Die nieuwe avonturen hebben alles te maken met een B&B. Maar niet in Oostenrijk, waar ze te zien was in het programma. Vorig jaar heeft ze haar B&B van de hand gedaan. “Ik heb Lodge Rose’s Heart moeten verkopen”, vertelde Caroline destijds. “Voor velen zal het een grote verrassing zijn. En voor mij eigenlijk ook, want het was helemaal niet mijn bedoeling om nu al weg te gaan uit Oostenrijk.” Corona raakte Caroline echter hard… De vaste lasten liepen door, maar ze kreeg geen steun van de regering. En toen kwam er een bod dat te goed was om af te slaan! Toch was de verkoop van haar B&B geen makkelijke beslissing: “Ik heb een paar slapeloze nachten gehad van ellende.”

Nieuwe B&B

Inmiddels timmert Caroline hard aan een nieuwe B&B in Drenthe. "Ik wil het liefst een mooie boerderij hebben, met twee of drie kamers. En dan weer heerlijk gastvrouw zijn. Daarom heb ik bedacht; ik ga het gewoon weer opnieuw doen. Het ging heel erg kriebelen."

Nieuwe liefde?

Met B&B Vol Liefde-kandidaat Eric werd het uiteindelijk niks. Is er nu een nieuwe vent die haar een ontbijtje op bed brengt? “Nee! Er is nog geen nieuwe man in mijn leven. Wie weet ga ik die tegenkomen in Drenthe, of waar dan ook, en ik blijf uiteraard geloven in de liefde. Hij is er, hij bestaat op deze wereld, alleen waar is de vraag.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder